Kakšen dom je Evropa
7. Val
Kakšen dom je Evropa
Uspešna otvoritev sezone v Brdih, oljkarski šampion Šempasa je Arsen Jurinčič
Goriška
Uspešna otvoritev sezone v Brdih, oljkarski šampion Šempasa je Arsen Jurinčič
Umetniki v vinskih kleteh
7. Val
Umetniki v vinskih kleteh
Popoldan na Planini
Kulinarika
Popoldan na Planini
Bacchus Vineyard Cabernet Sauvignon (Zaro)
Kulinarika
Bacchus Vineyard Cabernet Sauvignon (Zaro)
Vikend pod saharskim peskom
7. Val
Vikend pod saharskim peskom
Kažipot h kulinarični odličnosti
Kulinarika
Kažipot h kulinarični odličnosti
Zelo opazna vloga primorskih mojstrov v kulinaričnem vodniku Gault&Millau: dvakrat po štiri kape in tri posebna priznanja
Kulinarika
Zelo opazna vloga primorskih mojstrov v kulinaričnem vodniku Gault&Millau: dvakrat po štiri kape in tri posebna priznanja
Jutri k žegnu, v nedeljo pa na mizo (FOTO)
7. Val
Jutri k žegnu, v nedeljo pa na mizo (FOTO)
Nov zagon založniškega upokojenca
7. Val
Nov zagon založniškega upokojenca
Kmetje danes ne bodo šli v mesta
Komentarji
Kmetje danes ne bodo šli v mesta
Vinakoper ima poslej vino z ekološko značko
Kulinarika
Vinakoper ima poslej vino z ekološko značko
Zbujanje koprskega mestnega jedra
7. Val
Zbujanje koprskega mestnega jedra
Karlo Kopjar, mladi raziskovalec na Inštitutu za vinogradništvo in vinarstvo ZRS Koper: Pomembno je složno delovanje
Na valovih znanja
Karlo Kopjar, mladi raziskovalec na Inštitutu za vinogradništvo in vinarstvo ZRS Koper: Pomembno je složno delovanje
Škrlet selekcija (Kosovec)
7. Val
Škrlet selekcija (Kosovec)
Bliža se spomladanski Teden restavracij
7. Val
Bliža se spomladanski Teden restavracij
200 malvazij iz 80 kleti
7. Val
200 malvazij iz 80 kleti
Vsi obrazi hrvaške vinske vitrine
7. Val
Vsi obrazi hrvaške vinske vitrine
Podčrtano poreklo vin
Kulinarika
Podčrtano poreklo vin
Bologna: mesto, kjer so delovali največji umi, je prispevalo v zakladnico človeštva tudi nekaj zelo prepoznavnih jedi
Kulinarika
Bologna: mesto, kjer so delovali največji umi, je prispevalo v zakladnico človeštva tudi nekaj zelo prepoznavnih jedi
“Novi” domačini v digitalni kampanji v svojem jeziku predstavljajo Istro rojakom in potencialnim obiskovalcem
Istra
“Novi” domačini v digitalni kampanji v svojem jeziku predstavljajo Istro rojakom in potencialnim obiskovalcem
Zlata oljčna vejica za brata Glavina
Kulinarika
Zlata oljčna vejica za brata Glavina
Na stopničke po dobrote
Kulinarika
Na stopničke po dobrote
Velik oljkarski zbor v Borilnici
Istra
Velik oljkarski zbor v Borilnici
Še malo, pa pridejo turisti
7. Val
Še malo, pa pridejo turisti
Na 6. Hlajevih dnevih o ohranjanju zdravja oljk
Istra
Na 6. Hlajevih dnevih o ohranjanju zdravja oljk
Ples v maskah za tesnejše vezi v pomorskih dejavnostih
Istra
Ples v maskah za tesnejše vezi v pomorskih dejavnostih
Ni bojazni, ne bo šlo na bolje
7. Val
Ni bojazni, ne bo šlo na bolje
Potreben je dogovor o hrani
Komentarji
Potreben je dogovor o hrani
Kdo so pri nas odločevalci?
Komentarji
Kdo so pri nas odločevalci?
Rebula, tekoče zlato
Kulinarika
Rebula, tekoče zlato
Marsikaj polzi, še najbolj pa čas
Komentarji
Marsikaj polzi, še najbolj pa čas
Županovo vino in olje: dvakrat Damijan Jogan in Danjel Sabadin
Istra
Županovo vino in olje: dvakrat Damijan Jogan in Danjel Sabadin
Začenja se sezona ocenjevanj: najprej kožaric in istrskih klobas
Kulinarika
Začenja se sezona ocenjevanj: najprej kožaric in istrskih klobas
Livio Jakomin in njegova Pot v neznano
Istra
Livio Jakomin in njegova Pot v neznano
Vinska kraljica je s Planine
Goriška
Vinska kraljica je s Planine